Architectuurwandeling Rotterdam

Architectuurwandeling Rotterdam fotografie workshop
Kosten € 85 per persoon
Data op aanvraag/zomer 2022
Start 10.30 t/m 15.00 uur

Wat is er nog leuker dan een ochtend theorie over hoe de camera werkt en wat de beste instellingen zijn om d.m.v een architectuurwandeling stadslandschappen en de architectuur van Rotterdam in beeld te brengen?
Om vervolgens in de middag de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen via een fotowandeling door één van de modernste steden van Nederland met de bijbehorende skylines.

Rotterdam heeft hele onverwachte fotogenieke plekken waar het oude en nieuwe samenkomen die vragen om in een spannende compositie te verbeelden.

Deze stadswandeling is voor iedereen die goed te been is en graag meer van Rotterdam wilt zien en ondertussen mooie foto's van het stedelijklandschap van Rotterdam in beeld wilt brengen.
Alles wat je moet doen is een goed humeur en een camera meenemen om er een mooie dag van te maken.

Op dit moment is het seizoen nog niet begonnen, meestal is dit rond April, het moet natuurlijk mooi weer zijn.
Meestal beginnen we vanaf het centraal station in Rotterdam om vervolgens ons naar de Wilhelminapier te begeven waar onder andere hotel new york staat omringt door de nieuwste architectuur.
Natuurlijk is het mogelijk om een aangepaste route te volgen als men zich met een groep aanmeld.

De tocht duurt circa 2,5 uur in beslag dit is exclusief de tijd die we besteden aan de fotografie workshop, deze neemt ongeveer 1 á 1,5 uur in beslag.
Prijs per persoon € 85

Vanzelfsprekend is het mogelijk om even onderweg een drankje te nuttigen in één van de vele cafés die we langs de route tegenkomen of in Hotel New York.

Voor data en het inschrijven voor deze workshop  zie  Agenda

Heeft u nog vragen stuur dan een mailtje via              contact

website bedrijfsuitjes Rotterdam